Welkom Vlaanderen

Deze blog is aangemaakt om Vlaanderen op de hoogte te stellen van een revolutionaire behandelingsmethode van kanker.

woensdag 19 december 2007

Dr. Simoncini zou naar België komen

Via internet een aantal contacten gelegd met aanhangers van Dr. Simoncini. Eerst vooral in Nederland, maar nu ook in België. Van één van hen kreeg ik te horen dat Dr. Simoncini binnen een aantal maanden ook België een bezoek zou brengen.

CU all

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Eindelijk goed nieuws....Maar of de pharmaceutische nijverheid hier zo mee tevreden is , is wat abnders denk ik. Hoed an ook, ik hoop dat alle ziekenhuizen en medische faculteiten hiervan op hoogte zullen gesteld worden zodat de schandalige praktijken in ons land eens mogen stoppen. Ook al is er maar één dokter in ons landje die de therapieën van Dr. Simoncini zou toepassen, dan is dit een overwinning op de pharmaceutische nijverheid. Vele kankerpatienten zouden geholpen kunnen worden en zelfs genezen. Ik kijk er naar uit....

Anoniem zei

Hallo Daan,

mag ik via jou blog Hedwig aanmoedigen om het goede nieuws zoveel en zo vaak mogelijk te verspreiden onder familieleden/buren/collega's/sportvrienden en anderen? Als die mensen dat ook weer doorgeven dan heeft dat een olievlek werking!

Alvast mijn dank.

Daan zei

De pharmaceutische nijverheid zal hier niet tevreden mee zijn. Ziekenhuizen en medische faculteiten evenmin trouwens. Artsen die een andere weg opgaan dan de reguliere medische wetenschap, krijgen veel tegenwind van hun "collega's". In Nederland, waarvan ik dacht dat ze op dat punt verder stond, is een heksenjacht bezig op klinieken en artsen die werken volgens de inzichten van Simoncini. Ik mag er niet aan denken wat in België zou gebeuren. Over mijn bica behandeling zwijg ik in alle talen in Leuven. Ik kan hun reactie daar al raden. Ook in het dagelijkse leven kijk ik uit tegen wie ik er iets over zeg. Niet iedereen staat open voor "alternatieve" therapieën.

Anoniem zei

Beste Daan,
Voor mij is het belangrijker dat kanker-patienten horen en lezen over een heilzaam alternatief, dan dat de pharmaceutische industrie, dokters en ziekenhuizen niet blij/tevreden zijn.
Ik ben goddank gezond en wil mij inspannen om dit alternatief aan de mensen bekend maken.
Al zou ik maar een iemand kunnen informeren dan geeft dat voor mij een goed gevoel. Dit nieuws gun ik alle mensen, ik word hiervoor niet betaald en dat hoef ik ook niet!

Daan zei

Anoniem en Hedwig zijn jullie Belgen?
Ik vind het inderdaad heel positief dat jullie deze behandelingsmethode willen bekend maken in Vlaanderen. Deze blog is daarvoor ook opgezet. En ik zal het ook ter sprake brengen aan mensen die mijn weg kruisen en in het zelfde schuitje zitten. Tot nu toe krijg ik weinig reactie op deze blog vanuit Vlaanderen.

Anoniem zei

Beste Daan,
Anoniem is Nederlandse.
Langs deze weg zou ik alle lezers willen vragen om deze info onder al uw familie/bekenden/vrienden/ collega's enz. te verpreiden. Ook nodig ik de mensen uit om een berichtje achter te laten op deze blog. Dank u.

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Ik ben erg onder de indruk van bi-carbonaat- behandeling bij kanker.Weet iemand of er in België
artsen gekend zijn die deze therapie toepassen?
Ik heb namelijk een zus met borstkanker en mijn ma heeft eerst baarmoederkanker gehad en daarna uitzaaiingen in de longen.

Alvast bedankt,

Anoniem